Eco-Okul Projesi

04 Haziran 2021

Eco-Okullar anaokulları, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin çevresel konulara olan ilgisinin hem sınıf çalışmalarıyla hem de toplumsal etkinliklerle arttırmayı amaçlayan çevre eğitimini destekleyen uluslararası bir programdır. Okulumuz, 2 yılın sonunda başarılı bir şekilde çalışarak uluslararası düzeyde tanınan eko-okul etiketi Yeşil Bayrak Ödülü’nü almaya hak kazanmıştır.

2021 - 2022 Okul Ücretleri

07 Mayıs 2021

Değerli Velimiz, 2021-2022 Erken Kayıt Dönemi İndiriminin  son günün 11 Mayıs Salı olduğunu hatırlatırız.

Akademik Takvim Değişikliği

28 ARALIK 2020

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda 2020 – 2021 eğitim öğretim yılı akademik takviminde değişiklik yapılmıştır. Buna göre birinci dönem 22 Ocak 2021 Cuma günü sona erecektir. Yarıyıl tatili 25 Ocak  – 12 Şubat tarihleri arasında olup; ikinci dönem 15 Şubat 2021 Pazartesi günü başlayacaktır. 12 – 16 Nisan tarihleri arasında  yapılması planlanan ikinci…

Okulum Temiz Belgesi’ni Aldık

18 ARALIK 2020

Yeni Nesil 2000 Okulları , “TSE COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol için Kılavuz” unda yer alan şartları yerine getirdiği Türk Standartları Enstitüsü tarafından onaylanmış ve “Okulum Temiz Belgesi” ni almıştır.

Tatlar Haftasını Kutladık

30 KASIM 2020

Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, toplum sağlığını koruma ve geliştirme, yaşam kalitesini yükseltme, temizlik ve hijyen konusunda yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirmenin, kamu kurum ve kuruluşlarının asli görevleri arasında olduğu vurgulanmıştır. Toplum sağlığını koruma ve geliştirmenin önemi bağlamında Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliğine gidilerek, okulların belli kriterler esas alınarak denetlenmesinin öngörüldüğünü kaydetmişlerdir. Okulumuz bu projeye dâhil olarak gerekli kriterleri karşılamakta ve proje simgesi olan “Beyaz Bayrak ve Sertifika” almakta ve yenilemektedir.

Daha Fazla

Accréditation « Maternelle Francophone »

25 ŞUBAT 2020

Yeni Nesil 2000 anaokulu, Fransız Kültür Merkezi tarafından günlük etkinliklerini Fransızca gerçekleştiren ve frankofon eğitim veren anaokullarına verilen L’accreditation Maternelle Francophone (AMF) kalite belgesini aldı.

Anaokulumuzda 3, 4 ve 5 yaş gruplarına eğitim programımız ağırlıklı olarak Fransızca yapılandırılmış ve Türkçe desteklenmiştir. Öğretmenlerimiz, pedagojik eğitim almış ve  Fransız ulusal eğitim sınavına veya Fransız üniversite diplomasına sahiptirler.

Kopuz Oda Orkestrası Konseri

27 ARALIK 2019

Yeni nesil Okulları Kültür etkinlikler son hızıyla devam ediyor. Karşınızda: Kopuz Oda Orkestrası Konseri
Şef: Şekip Ensari
Solist: İrem Naz Türkmen
Yer: Muzo Salonu

Daha Fazla

Anaokulu öğrencilerimiz ile Gözlem Evi Gezisi!

23 EYLÜL 2019
Anaokulu 5 yaş öğrencilerimiz ile Ali Kuşçu Gözlem Evi’ni gezisindeyiz!
Öğrencilerimiz Dünya, gezegenler, Güneş sistemi ve galaksi kavramları ile ilgili eğitim programına katıldıktan sonra öğrendikleri bilgileri atölye çalışmasında pekiştirdiler.?

Avec nos élèves de maternelle (5 ans), nous avons visité l’observatoire astronomique Ali Kuşçu !
Après avoir reçu une formation sur la Terre, les planètes, le système solaire et les galaxies, nos élèves ont pu concrétiser leurs savoirs sous forme d’ateliers pratiques.

“Label” Yeni Nesil’de

13 OCAK 2019
Okulumuz, Fransa Avrupa ve Dışişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen LabelFrancÉducation veya LABEL kısaltmasıyla anılan mükemmellik sertifikasını almaya hak kazanmıştır.

Vakıf Başkanımıza Anlamlı Ödül

16 KASIM 2018

“Asya’nın Nobel’i” kabul edilen “Gusi Barış Ödülü” insanlığa ve Barışa Eğitim Yoluyla Katkı Ödülü 2018 yılında Türkiye’den okulumuzun Vakıf Başkanı Faruk CENGİÇ’e layık görüldü.