Vakıf

Sainte Pulchérie Öğretim Eğitim ve Sağlık Vakfı, 2000 yılında Sainte Pulchérie mezunlarının girişimiyle kurulmuş bir eğitim vakfıdır ve T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’nın kanun ve yönetmeliklerine tabi özel bir kurum olarak hizmet vermektedir.

Okulumuz belirlenen bir yönetim kurulu tarafından idare edilmektedir.

Yeni Nesil Okulları’nın yöneticisi konumundaki Sainte Pulchérie Mezunları Öğretim Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın kuruluş senedinin değişmez bir parçası olarak Sainte Pulchérie Fransız Lisesi Müdürü ve Türk Müdür Başyardımcısı vakfın mütevelli heyetinin doğal üyesidir.
Vakıf, Atatürk ilke devrimlerinin aydınlattığı Türkiye Cumhuriyeti’nde ve tüm dünyada geleceği yaratma gücüne sahip, kendilerine güvenen, çok dilli, çağdaş, ahlaklı, lider nitelikli ve farkındalık sahibi bilinçli bireyler yetiştirmeyi amaçlar.

Our Philosophy

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence.

Kingster's Principle

Key Of Success

Special Campus Tour

Campus on a tour designed for prospective graduate and professional students. You will see how our university like, facilities, studenst and life in this university. Meet our graduate admissions representative to learn more about our graduate programs and decide what it the best for you.

Graduation

Powerful Alumni