Kayıt

• 3 Yaş
  • 4 Yaş
  • 5 Yaş

Anaokulumuza kontenjan dahilinde Tanıma Çalışması ile öğrenci alınır.

Yüzyüze ve online (çevrimiçi) görüşme talebiniz için kayıtkabul biriminden randevu alabilirsiniz.

E-Posta: kayitkabul@yeninesil.k12.tr

Tel: (0212) 263 78 46

Özel Yeni Nesil İlk ve Ortaokulu

• 1. Sınıflara Tanıma Çalışması ile
  • 2. ve 3. Sınıflara Bireysel Görüşme ile
  • 4 - 8. Sınıflara Bireysel Görüşme ve Düzey Belirleme Sınavı ile
  • 5. Sınıfa ise Fransızca bilmeyenler için Yabancı Dil Ağırlıklı programa yönlendirilerek öğrenci alınır.
  • Yabancı Dil Ağırlıklı Program Bilgilendirme
  • Fransız Liselerine İç Sınavla Doğrudan Geçiş Bilgilendirme

E-Posta: kayitkabul@yeninesil.k12.tr

Tel: (0212) 263 78 46

Özel Yeni Nesil Anaokulu - Okul Ücreti

Özel Yeni Nesil İlk - Ortaokul - Okul Ücreti

Ödeme Seçenekleri ve Detayları

• Erken Kayıt Dönemi içerisinde peşinat tutarı olan 4.500 TL ödenmesi ve Kesin Kayıt döneminde velinin okula bizzat gelerek gerekli belgeleri imzalanması halinde toplam eğitim ücreti üzerinden %5 erken kayıt indirimi uygulanır. İndirim uygulaması ancak kesin kayıt işlemlerinin tamamlanması halinde geçerli olacaktır. ( Gerekli belgeler: Veli fotoğrafı, veli kimlik örneği, veli ikametgâh kaydı, veli uzlaşma sözleşmesi, ödeme planı, KVKK aydınlatma metni, öğrenci fotoğrafı, öğrenci kimlik örneği, etkinlik fotoğrafı yayınlama onayı )
• Erken kayıt döneminde 4.500 TL kayıt bedeli ödendikten sonra Haziran 2020 ve Temmuz 2020 tarihlerinde bakiye eğitim ücretinin tamamının iki taksitte ödenmesi halinde, bakiye eğitim ücretine ayrıca %5 peşin ödeme indirimi uygulanır. Peşin ödemelerde nakit ödeme seçeneği yoktur.
• Belirtilen tarihlerden sonra yapılacak kayıt yenilemelerinde Erken Kayıt ve Peşin Ödeme indirimleri kesinlikle uygulanmaz.
• Yemek ücreti̇; sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısını kapsamaktadır.
• Eğitim ve yemek ücretlerinde KDV %8’dir. (KDV oranı değiştiği takdirde veliye aynen yansıtılacaktır.)

Özel İndirimler

Kayıt ve Ödeme İşlemleri