“Label” Yeni Nesil’de

Yeni Nesil 2000 > Blog > “Label” Yeni Nesil’de

Okulumuz, Fransa Avrupa ve Dışişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen LabelFrancÉducation veya LABEL kısaltmasıyla anılan mükemmellik sertifikasını almaya hak kazanmıştır.

LabelFrancÉducation, Fransa Avrupa ve Dışişleri Bakanlığı tarafından 2012 yılında hayata geçirilmiş ve ana dili Fransızca olmayan ülkelerde çift dilli eğitim veren Frankofon eğitim kurumları için uygun görülen mükemmellik markasıdır. Bu sertifika, kurumların yüksek eğitim kalitesi ile beraber, eğitim kadrosunun da mükemmelliğini tesciller.

LABEL sertifikası Yeni Nesil Okulları’nda verilen Fransızca dil ve kültür eğitiminin mükemmelliğini tescil etmenin yanı sıra, okulumuzdan mezun olan öğrencilere ve velilerine dünya standartlarının şartlarına cevap veren bir eğitim aldığının garantisidir.