Misyon, Vizyon, Değerlerimiz

Kökleri 170 yılı aşkın bir geleneğe uzanan Yeni Nesil Okulları,

Ülkesinin çağdaş değerlerini özümsemiş nesiller yetiştirir. Öğrencilerine tam yetkin Türkçe eğitimi ile beraber, gerek akademik gerekse günlük konuşmalarında Fransızca’yı etkin seviyede kullanabilme becerisi sağlamaktadır. 4.sınıfta başlayan İngilizce dil eğitimi, öğrencilerin çift yabancı dil ile modern toplumda yer sahibi olmalarını destekler. Ayrıca bugünün ve geleceğin dili olan Kodlama eğitimi ile evrensel bir dil olan matematiğin teknolojik ifadesini anaokulundan ortaokul düzeyine kadar akademik sürece yansıtır.

“Yükselen bir nesil, Aydınlık bir gelecek” için

Misyonumuz; öğrencilerin uygun eğitim ve öğrenme ortamı içerisinde sahip oldukları potansiyeli ortaya çıkartmayı, modern zamanların hızla gelişen teknolojisini takip edebilmesini, kendisini doğru ve rahat ifade edebilmesini ve her şeyden önce okul yaşamında “mutlu öğrenciler” olarak hissetmesini hedeflemektedir.
Vizyonumuz ise; insani değerlere ve evrensel bakış açısına sahip, çok dilli ve kültürlü, çevreye ve sosyal olgulara duyarlı, değişimin parçası olabilen, hayat amacını keşfeden mutlu bireylerin yaşadığı bir dünya oluşturmaktır.

Yeni Nesil Okulları olarak ‘Her Çocuk Başarabilir’ ilkesiyle yola çıkıyoruz. Okulumuzun işleyişini ana değerlerimiz olan Saygı, Sorumluluk, Dürüstlük, İletişim, Birlik ve Beraberlik, Güzellik, Gurur, Yaratıcılık ve Merak üzerine inşa ediyoruz.

Değerlerimiz

Yaratıcılık ve Merak

Birlik ve Beraberlik

Birlikte yaşıyoruz. Birlikte yaratıyoruz. Birlikte öğreniyoruz. Konularımızı birlikte çözüyoruz. Birbirimize duyarlıyız.

Saygı

Kendimize, çevremize ve doğaya saygı gösteriyor, herkese ve her şeye nezaketle davranıyoruz.

Dikkatlice dinleriz. Düşünür, konuşur, yazarız ve katkıda bulunuruz. Soru sormaktan ve cevap vermekten çekinmeyiz. Beden dilimizin de bir iletişim aracı olduğunu biliriz.

Gurur

Öğrenmekten keyif alıyoruz. Merak ediyor ve sorguluyoruz. Risk alırız. Cesaretle alışılmışın dışına çıkıp, yenilikler yaratırız.

Dürüstlük

Söz ve davranışların açık sözlülüğümü, gerçeği ve samimiyetimi yansıtır.

Sorumluluk

Yaptığımız seçimlerin ve verdiğimiz kararların sorumluluğunu alıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapma bilinciyle hareket ediyoruz.

Güzellik

Gündelik hayatımda güzelliğin bir estetik değer, bir davranış, bir yapı, bir tablo, bir roman, bir manzara, bir müzik, bir kültürel miras olduğunu biliyor ve bunlara sahip çıkıyoruz.

Vakıf

Okulumuz belirlenen bir yönetim kurulu tarafından idare edilmektedir.

LabelFrancÉducation

Label, kurumların yüksek eğitim kalitesiyle beraber, eğitim kadrosunun da mükemmelliğini tesciller.

Mezunlarımız

Yeni Nesil Okulları olarak öğrencilerimizin sosyal ve akademik süreçlerini yakından takip ediyor, onların başarılarından gurur duyuyoruz.