3 Yaş / Petite Section

Yeni Nesil 2000 > 3 Yaş / Petite Section

Anaokulumuzun 3 yaş sınıfında çocuklarımızın eğitim hayatında ki ilk adımlarını keyifli ve mutlu bir deneyimle başlatmak en önemli ve ilk hedefimizdir.

Programımız çocuklarımızın dünyasını zenginleştirmek, bağımsız hareket edebilme becerilerini desteklemek ve öz güvenlerini geliştirme süreçlerinde şarkılar, çeşitli deneyler, mutfak etkinlikleri, hikâyeler ile keyifli öğrenmeyi amaçlamıştır.

Okulumuzun yabancı dili olan Fransızcaya 3 yaştan itibaren başlıyor, bu dili sevdirmek amacıyla çeşitli oyunlar, şarkılar ve drama çalışmaları yapıyoruz. Öğrencilerimizin dil becerilerinin küçük yaşta gelişmesi için ortam sağlıyoruz.

Bununla birlikte spor, müzik ve orff, Fransızca drama, görsel sanatlar gibi uygulamalı derslerle onların gelişim süreçlerini destekliyoruz.