Yan Hizmetler

Yeni Nesil 2000 > Yan Hizmetler

Okul Sağlık Birimi

Okul bünyesinde bulunan revirimiz, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza sağlık hizmeti vermektedir. Okul reviri çalışmalarını temelde ilk tanı/tedavi ve koruyucu hizmetlerin sunulduğu bir anlayışla yürütür. Hastalıklardan korunmak için gerekli önlemlerin alınması, sağlıklı okul yaşamının sağlanması ve sürdürülmesine yönelik hizmetleri yerine getirir.  Öğrenci, revire geldikten sonra değerlendirilir ve gerekli müdahale(ler) yapılır. Eğer ağızdan ilaç uygulanması gerekiyorsa veli aranarak onay istenir.

Yemek Hizmeti

Okulumuzun yemek hizmeti bu eğitim öğretim yılı için yapılan sözleşme gereği ISO 9001 ve ISO 22000 belgelerine sahip, konusunda deneyimli olan ve TSE Güvenli Üretim sertifikası almaya hak kazanan Sardunya firması tarafından verilmektedir.
Aylık yemek listeleri; Öğrenci Kurulu üyesi bir öğrenci, Okul Aile Birliği temsilcisi, görevli öğretmenden oluşan yemek kurulu ile taslak mönü üzerinde çalışılarak oluşturulur.
Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere günde 3 öğün beslenme verilmektedir.

Güvenlik Hizmeti

Okulumuzun güvenliği, kamera ve elektronik güvenlik ekipmanları ile desteklenmiş olup, okullarımızda 5188 sayılı Özel Güvenlik Kanunu’na tabi olarak faaliyet gösteren kadrolu 1 Güvenlik Amiri ve 8 güvenlik personeli 24 saat üzerinden görev yapar. Kampüs, kapalı devre kamera sistemleri ile 24 saat izlenir.

Ulaşım Hizmeti

Okul Ulaşım Hizmeti, Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğinin hükümlerine uymayı taahhüt eden İLKEM TUR Turizm Taşımacılık tarafından sağlanmaktadır.

Servis araçları, ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi standartlarına ve Ulaştırma Bakanlığı Okul Servisi Hizmet Yönetmeliğine göre ekipman ve evrakları bulundurmakta ve servis hizmeti düzenli olarak kontrol edilmektedir. Araçlarda, acil durumlar için su ve yiyecek bulundurulmaktadır. Tüm servis araçlarımızda, GPRS donanımı mevcut olup, bu sayede servis araçlarımız sürekli olarak takip edilebilmektedir. Araçlarda, her öğrenci için yaşına uygun emniyet kemerli bir koltuk bulunmaktadır. Servis hizmeti, Yeni Nesil  Okulları’nın  ders programına uygun olarak düzenlenmektedir.

Servis İletişim Sorumlusu: Ali Alpaydın           ali.alpaydin@ilkemtur.com.tr